Termeni și Condiții

Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile ( Terms and Conditions ) prezentați mai jos înainte de a comanda / solicita orice bun sau serviciu de pe site. Prin comanda oricărui bun sau serviciu prin acest site, prin telefon sau prin aplicațiile mobile (aplicația GLOVO) sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Comenzi

Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe acest site sunt destinate numai pentru uz personal și dumneavoastră garantați că bunurile achiziționate nu sunt pentru revânzare și că acționați în calitate de principal și nu ca agent pentru o altă parte la primirea serviciilor.

Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și de acceptul nostru.

Dacă livrarea de comenzi nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, veți fi înștiințați în momentul efectuării comenzii telefonice.

 

Costuri și plăți

Veți avea în vedere faptul că trebuie să aveți grijă la furnizarea detaliilor cu privire la comanda dumneavoastră, plus garantarea că aceste detalii sunt corecte și complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie să existe garanția faptului că există fonduri suficiente pentru a se face plata (la comenzile online prin aplicația GLOVO).

Comenzile efectuate telefonic, direct la restaurant, și livrate ulterior beneficiarului, vor fi achitate doar cu numerar, neavând posibilitatea efectuării plății cu card bancar.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în LEI (ron) și reprezintă prețul final de vânzare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără niciun fel de înștiințare în prealabil.

Prețurile produselor nu includ taxa de transport, tacâmurile de unică folosință și nici ambalajele folosite la împachetarea produselor.

Taxele de transport și prețul ambalajelor / tacâmurilor de unică folosință sunt comunicate cumpărătorului înainte de finalizarea comenzii.

Comenzile se fac telefonic, folosind numerele de telefon afișate în secțiunea Contact a acestui site (acest website nu este o platformă de comenzi online) sau ONLINE din aplicația Glovo.

Ne vom propune ca prețurile produselor să le actualizăm în cazul modificărilor. Dacă prețul listat pe site nu este curent, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferență și puteți avea opțiunea de a renunța la comandă.

 

Livrarea

Durata livrării comenzii este aproximativă și poate varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii (atât telefonice, cât și online în aplicația Glovo).

Toate comenzile vor fi livrate de către un curier în măsură. Noi  vom depune tot efortul pentru a livra în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi răspunzători pentru orice prejudiciu adus de întârzierea livrării comenzii. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, vă rugăm sa ne contactați .

Toate riscurile legate de livrarea comenzii vor cădea în sarcina dumneavoastră odată cu livrarea.

Restaurantul nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere.

Vă rugăm să aveți în vedere probabilitatea restaurantului de a nu putea onora comenzile în anumite locații. În astfel de situațiii,  veți fi  informați în momentul efectuării comenzii telefonice și se procedează la anularea respectivei comenzi.

 

Anulare comandă

În cazul neplăcut în care restaurantul oferă un produs greșit, aveți dreptul de a respinge livrarea acelui produs și veți achita doar produsele livrate corect.

 

Informații

În cazul în care vom solicita informații de la dumneavoastră pentru a asigura livrarea bunurilor și serviciilor sunteți de acord să ne furnizați informații corecte și complete.

Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să procesăm informații personale, în scopul de a oferi livrarea bunurilor și serviciilor și pentru serviciile de marketing și în scopuri de control. Astfel se pot dezvălui anumite informații personale unor terțe părți selectate în cazul în care considerăm că serviciile acestor terțe părți pot fi de interes pentru dumneavoastă sau în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării de bunuri și servicii.

 

Reclamații

Luăm foarte în serios reclamațiile și plângerile și urmărim să răspundem acestora în termen de 5 zile lucrătoare. Toate reclamațiile și plângerile trebuie adresate la adresa contact@lastradafoodandmore.ro.

 

Limitarea datoriilor

Responsabilitatea a fost luată pentru a se asigura că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii.

Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru.

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi identice sau similare la mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne putem decide care dintre comenzi le vom onora și în ce măsură.

Produsele comercializate de noi sunt prevăzute doar pentru uzul intern privat și al consumatorului. Prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea site-ului sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi.

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Toate prețurile sunt în LEI (RON). TVA-ul este inclus în cazul în care este indicat.

Noi putem subcontracta orice parte sau părți din serviciile și bunurile pe care le oferim și ne atribuim orice parte sau părți din drepturile noastre în temeiul acestor termeni  și condiții fără consimțământul dumneavoastră și fără vreo obligație de a vă notifica.

Noi putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare.

Plata trebuie să fie făcută la momentul comenzii cu cardul de credit/debit(în cazul comenzilor online prin aplicația Glovo) sau la momentul livrării, prin numerar. Imposibilitatea de a plăti la timp va conduce la anularea comenzii.

A nu se folosi niciun sistem automat sau program în legătură cu site-ul nostru.

A nu se prelua orice informație de identificare personală de pe site, a se utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul web în scopul solicitărilor comerciale,  a se solicita pentru orice motiv, orice utilizator al site-ului  sau a se publica/distribui orice voucher sau cod in legătură cu website-ul.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris.

Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

 

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., pot utiliza cookie-uri, pot încorpora urmăriri terțe suplimentare și vă pot monitoriza interacțiunea cu conținutul respectiv încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu acel conținut încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat la acel site web.